Férfi meddőség

 

 

1. FÉRFI MEDDŐSÉG


 
A férfiak kivizsgálása nagyon fontos, hiszen sokkal egyszerűbb, fájdalommentesebb és a probléma az esetek jó részében könnyen kezelhető.

Nemegyszer nehéz a férfiakat rábeszélni a vizsgálatra, hiszen panaszmentesek és ezért szinte felfoghatatlan, hogy a meddő párkapcsolat oka náluk is kereshető.

Sajnos az idült prosztatagyulladás ma már a huszon-, harmincévesek között sem ritkaság. Panaszt legtöbbször nem okoz, de meddőség előfordulhat emiatt.

A prosztatagyulladás antibiotikummal jól kezelhető. Érdemes ezt kiegészíteni alternatív terápiával, hiszen nem árt a krónikus gyulladás okát is kideríteni!

Ez megtehető például a keleti orvoslás módszereivel. Az akupunktúrás kezelés segít feloldani azokat a pangásokat,amelyek a gyulladás kialakulásához vezettek. Így megakadályozható a gyulladás visszatérése.
 

  

1./1 Az idült prosztatagyulladás egyik nagyon gyakori oka a hideg láb.

Ne tévessze meg, ha nem fázik a lába!
Hajoljon csak le, nézze meg milyen a lábfeje!
Amennyiben hideg, ismerkedjen meg a lábmelegítés hatékony, egyszerű módszereivel:

A Hideg Láb Melegítése - Hírlevél

Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen körülmények között sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!
Ha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról!


Név:*
E-mail:*
Telefon:

AZ EGÉSZSÉG NEM MINDEN, DE EGÉSZSÉG NÉLKÜL MINDEN SEMMI!

 

1./2 Érdemes megnézni hogy a herezacskón található-e visszér. Ez az egyszerű, sokszor fájdalmatlan elváltozás is oka lehet a férfi meddőségnek.

1./3 Hormonális problémák következtében is kialakulhat alacsony spermiumszám, de lehet hogy csak kevés az élő, jól mozgó spermium. Ebben az esetben megfelelő hormonpótlással a baj orvosolható.
Jó tapasztalataim vannak a cink alkalmazásával is.

Amennyiben a hormonpótlás és egyéb alternatív segítségek sem hozzák meg a várt eredményt, még mindig marad egy esély: a lombikbébi program.
A mai fejlett technológiával olyan kevés ép spermiummal is sikeres petesejt megtermékenyítés érhető el, ami még néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna.
 
 
 
Az első lépés mindig a férfi meddőség kizárása legyen!

>>tovább: Női meddőség<<