Minden rendben még sincs gyerek

 

 

 

3. MINDEN RENDBEN, MÉG SINCS GYEREK

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a gyermekáldás annak ellenére késik, hogy a pár mindkét tagja teljesen egészséges, a legapróbb eltérés sem mutatható ki a nyugati orvoslás módszereivel.

Ilyenkor a leggyakrabban a „lombikbébi” program lehetősége merül fel.
A probléma akkor súlyosodik, amikor több „lombikbébi” program után sem hozza meg a kívánt eredményt.

Vajon mi lehet a baj? Miért nem tapad meg a megtermékenyített petesejt?
Valójában már az első „lombikbébi” program elkezdése előtt érdemes egy kicsit szélesebb körben tájékozódni.

Mennyire tükrözik a tökéletes eredményű laborvizsgálatok és egyéb leletek a szervezet valódi működését?

Van egy olyan nép, akinek történelme hódító, védekező háborúk története. A háborúk alatt rengeteg ember halt meg, az újabb háborúk újabb emberáldozatokat követeltek. Ennek ellenére ez a népcsoport mégsem halt ki, sőt ma a Föld egyik legnépesebb országa: Kína.

Biztosak lehetünk abban, hogy szülészeti,nőgyógyászati tudásuk magas fokon állt, hiszen enélkül, az állandó háborúskodás mellett elképzelhetetlen a népesség növekedése.

Vajon mit tudtak és tudnak, amit mi nem?
Ebben a korban nem voltak laborvizsgálatok, nem voltak képalkotó vizsgálatok. Egyetlen lehetőség a betegmegfigyelése, fizikális vizsgálata volt. Itt ne a nyugati típusú nőgyógyászati vizsgálatokra gondoljon, hanem főleg a pulzus, a nyelv, a végtagok gondos megfigyelésére.

Megfigyelték és életmódbeli tanácsokkal valamint akupunktúrás kezeléssel rendezni tudták a menstruációs vérzészavarok többségét. A menstruációs problémák rendezése elkerülhetetlen a gyermekáldás eléréséhez.
Az elmúlt 20 év akupunktúrás tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy amikor „minden rendben, még sincs gyermek” a leggyakoribb ok a „hideg méh típusú meddőség”.

HIDEG MÉH TÍPUSÚ MEDDŐSÉG

Az elképesztő számomra az, hogy ez, a kínaiak számára több ezer éve ismert rendellenesség, szinte teljesen ismeretlen a nyugati orvoslásban.

Történik mindez annak ellenére, hogy a meddő párok esetében talán ez az egyik leggyakoribb funkcionális oka a gyermektelenségnek.

Hihetetlennek tűnik, hogy a "hideg méh" lehetősége miért nem merül fel, hiszen hideg országban élünk, az év nagyobb részében a hőmérséklet nem nyárias.
 
Felismeréséhez két dolog szükséges:
1. tudjuk, hogy mit jelent a hideg méh típusú meddőség
2. egy kis odafigyelés

1. Hideg méh típusú meddőség

A hideg a talpon keresztül akadálytalanul eljut a kismedencéjébe. Ezt megérezheti akkor, amikor például nem elég meleg a cipője, ha hideg kövezeten jár mezítláb vagy vékony papucsban. Ha állandóan hideg a lába, akkor ez egy állandó hideg támadást jelent a kismedencei szervei felé.

Lehet, hogy visszatérő hólyaghurutja lesz, lehet hogy aranyeres panaszai jelentkeznek, és lehet, hogy  ez okozza a meddőségét. Persze a hidegnek nem kötelező megállni a kismedencében, eljuthat egészen a torokig.
Önnek is vannak olyan ismerősei, akik évente 6-10-szer megfáznak, főként akkor, ha hideg éri a lábukat?

Ismerkedjen meg a hideg láb okozta panaszokkal, betegségekkel:

 

Hideg Láb Titkai - Hírlevél

Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen körülmények között sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!
Ha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról!


Név:*
E-mail:*
Telefon:

AZ EGÉSZSÉG NEM MINDEN, DE EGÉSZSÉG NÉLKÜL MINDEN SEMMI!

 

 

Mi történik, ha a hideg a kismedencében áll meg?

Mit csinál a hideg? Legfontosabb tulajdonsága, hogy összehúz, megkeményít. Nagyon nehéz megtapadni a „kemény” méhnyálkahártyán. Az erek is összehúzódnak, kicsi lesz a keresztmetszetük. A méhnyálkahártya természetesen vékony,hiszen a kis keresztmetszetű erekben rossz a keringés.

Ha szerencsétlen megtermékenyített petesejt meg is tapad, kevés az „élelem”, hiszen rossz a keringés.
Ki szeret hideg helyen éhezni? Nem hiszem hogy sok jelentkező lenne!

Miért gondolja bárki is, hogy a magzat ilyen körülmények között jól érzi majd magát. Ételt nem adnak (a hidegtől szűk erek nem sok táplálékot szállítanak), a méh a hidegtől állandóan összehúzódik és lök kifelé!

Mi az a legegyszerűbb dolog, amit megtehet? Ne felejtse el, mindig a legegyszerűbb dolgok működnek a legjobban!
 
 
 
 

LÁBMELEGÍTÉS
 
 
Tessék lábat melegíteni! Az eredmény nagyon gyorsan jelentkezik, hiszen egy-két hét után már nem is ismer a lábára, nem olyan mintha mindig a hűtőszekrényből húzná elő.
Mélyedjen el a lábmelegítés fortélyaiban!

Melegítse egyszerűen, gyorsan hideg lábait a

 

"Hideg láb melegítése" ingyenes hírlevélben

leírtak módszereivel!

 

A Hideg Láb Melegítése - Hírlevél

Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen körülmények között sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!
Ha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról!


Név:*
E-mail:*
Telefon:

AZ EGÉSZSÉG NEM MINDEN, DE EGÉSZSÉG NÉLKÜL MINDEN SEMMI!Szüntesse meg a gyermekáldás ezen egyik leggyakoribb okát, ilyen egyszerű módon! Ne vágjon bele a „lombikbébi” programba hideg lábakkal, hiszen a „hideg méh” kifelé fogja lökni a beültetett, megtermékenyített petesejtet!

Az a tapasztalatom, hogy minden esetben amikor a sejtek inzulin érzékenysége csökkent, a betegnek hideg a lába. Ez fordítva nem igaz, mert nem minden hideg lábú beteg inzulin rezisztens. Mit jelent az inzulin érzékenység csökkenése? Kattintson ide a részletekért...
 
Ez a keleti és a nyugati orvoslás ötvözése. Ismerve a hideg láb jelentőségét, mérve a hormonszinteket, mindkét orvoslás előnyei felhasználhatóak a kívánt eredmény eléréséhez.

 
 
 
2. Egy kis odafigyelés

A hideg láb nagyon sokszor nem fázik. Így az emberek nagy része nem is tudja hogy hideg a lába. Nagyon sok betegemet érte már meglepetésként, amikor megmutattam, milyen hideg lába.

 

 

Vizsgálja meg saját magát!

 

Húzza végig lassan a kezét a combján a lábfeje felé.Így megérezheti azt is, hogy térdei hidegek-e. Nagyon sok esetben a hideg lábfej mellett a térdek is hidegek, ami komoly izületi panaszokat okozhat az évek múltával.
Lábfejéhez elérkezve megérezheti, hogy valóban hideg-e a lába.

Egyszerű, nagyon gyorsan elvégezhető, nem fájdalmas vizsgálat. Érdemes elvégezni, érdemes tisztában lenni lábunknak ezzel a nagyon sokféle panaszt okozó állapotával.

A hideg láb okozta hideg méh típusú meddőség nagyon gyakori. Természetesen nem a hideg láb az egyetlen ok, ami meddőséget okozhat.

Előfordulhat, hogy a „túlzott, nem megfelelő helyen levő meleg” okoz éppen meddőséget. Nagyon emlékezetes számomra az az eset,amikor a „gyomorégéses” panaszok megszüntetése volt a kulcs a gyermekáldáshoz.

Tetszik, nem tetszik tudomásul kell venni, hogy a szervezet bármely működészavara közvetve vagy közvetlenül, de okozhat meddőséget.
Fontos, hogy gyermekvállalás előtt megismerje és kezelje saját szervezete „gyenge pontjait”, ezzel is hozzájárulva ahhoz,hogy egészséges gyermeke szülessen.

Ebben nagy segítség lehet a keleti orvoslás, amely a szervek működésének rendszerét, egymásra hatását méri fel a betegek kikérdezése és kezelése során.

A legsikeresebbnek akkor érzem az akupunktúrás kezelést, amikor látom azokat a várandós kismamákat, akik nem egyszer úgy jönnek az első kezelésre, hogy "nekem nem lehet gyermekem"!